Inredningsbloggar

Många har intresset av att inspireras av olika inredningsstilar – kanske till sitt hem eller till kontoret. Därför finns det också en uppsjö av olika inredningbloggar som guidar dig inom styling, design och inredning.

Sveriges största inredningsbloggar

Är du intresserad av inredning och vill ha koll på de senaste inom inredning?

Vare sig du brinner lite extra för vit lantlig inredning eller orientalisk stil, så finns ett gäng olika bloggar om inredning att välja mellan.

Har du ett kontor du behöver inreda? För att hitta kontorsmöbler och tips för inredning i kontor rekommenderar vi DPJ i Stockholm. Här finns kontorsmöbler för alla smaker, och en mängd artiklar om inredning för kontor. Hitta allt från ergonomiska kontorsstolar till höj- och sänkbara skrivbord här!

Nedan hittar topp 10 på inredningsbloggar

1

34 kvadrat

Inredningsbloggen 34 kvadrat drivs av Emelie Ekman. Hon inreder sin egna lägenhet, som är på just 34 kvadrat. Hon ger också tips på hur man kan inreda sitt boende - oavsett storlek.

Läs Mer
2

Trendenser

Bakom bloggen Trendenser står Frida Ramstedt som har bloggat sedan 2005. Det här är Sveriges äldsta, största och mest lästa blogg om inredning.

Läs Mer
3

Frida Fahrman

Elle Decorations inredningsredaktör Frida Fahrman driver en av de största inredningsbloggarna just nu. I sin blogg delar hon med sig av inredningstips och en massa inspiration.

Läs Mer
4

Inredningshjälpen

Sedan år 2012 driver Anette Gustafsson Greiff bloggen Inredningshjälpen. Här hittar du allt från styling till en hel del trendspaningar.

Läs Mer
5

Jannike Ebbing

Mäklaren Jannike, känd under namnet Bisse, driver en blogg där vi får följa med på visningar och hem till henne själv.

Läs Mer
6

Daniella Witte

Sedan 2009 har Daniella Witte bloggat. I bloggen bjuds man på inspiration och inredningstips. Stilen är inspirerad av naturen och syns som en röd tråd på de bilder hon delar med sig av.

Läs Mer
7

Rebecca Fredriksson

Kallar sig också för Rebfre och jobbar som inredningsstylist. På hennes blogg bjuder hon på både inredningstips och inspiration.

Läs Mer
8

Husligheter

Maria Soxbo har drivit sin blogg Husligheter sedan 2007. På bloggen hittar du inredningsinspiration, miljövänlig inredning och inredningstips.

Läs Mer
9

Petra Tungården

Det är inte bara klädmode som Petra Tungården brinner för. Även inredning är något som du kan få ta del av på hennes blogg.

Läs Mer
10

Att vara någons fru

Här har du följa Emma Lindquist, som driver bloggen, om hur hon renoverade en gammal skola i Småland till sitt hem.

Läs Mer