Träningsbloggar

Intresserad av hälsa, motion, träning och fitness?

Då har du kommit rätt! Denna sida är nämligen ämnad för just dig som är intresserad av träning där vi delar med oss av tips på bloggar men även tips på utrustning som förgyller träningen och gör fysisk aktivitet extra roligt och utmanande.

Sportutrustning för park & lek

När det kommer till sportutrustning finns det en rad olika varianter, ämnade för olika aktiviteter, träningsformer och platser. Är ni på jakt efter just sportutrustning för lekplatsen, parken eller annan allmän plats? Då är Lappset det givna valet för er! Lappsets utbud av sportutrustning ger möjlighet till säker och hållbar träning utomhus för människor i alla åldrar, allt från motionärer till atleter. Klicka dig in för att ta del av sportutrustning för roligare och mer effektiv träning!

Köp sporthallsutrustning

Söker ni snarare efter sportutrustning för idrottsanläggningar eller andra liknande aktivitetsytor? Unisport är marknadsledande inom detta område och erbjuder helhetslösningar av produkter och tjänster för både inomhusidrott och utomhusidrott. Här hittar ni allt från konstgräs och sportgolv till utrustning för utegym och diverse annan sporthallsinredning. Deras egen produktion garanterar utrustning av högsta kvalitet och säkerställer leveranser i rätt tid. Det möjliggör även unika och anpassade lösningar, enligt behov och önskemål från kund.

Träningsbloggar

Det finns en lång rad med olika typer av träningsbloggar att bli inspirerad av. Det kan handla om olika träningsformer: löpning, yoga och kondition. Många av de som bloggar om just träning har en bakgrund som personlig tränare eller många års erfarenhet av en specifik träningsform. Nedan ser du ett gäng av de mest populära träningsbloggarna.

1

Piggelina

Anna Nystedt är personen bakom bloggen som handlar om framförallt löpning. Här får ni ta del av hennes löpupplevelser och vardag.

Läs Mer
2

Mårten Nylén

Är bland annat känd för sin medverkan som huvudtränare i tv-produktionen Biggest Loser Sverige. Han är numera en av Sveriges mest välrenommerade tränare, föreläsare och hälsoutvecklare.

Läs Mer
3

Jessica Clarén

Grundaren till She Rides, som är Sveriges starkast och snabbast växande nätverk för cyklister och äventyrare.

Läs Mer
4

PT Philip

Philip Lailani driver en av de största träningsbloggarna i landet. Utöver bloggandet arbetar han som personlig tränare.

Läs Mer
5

Alexandra Bring

Skriver om träning, det nyblivna mammalivet och delar med sig om sina tankar i livet.

Läs Mer
6

Linas träningsblogg

Söker du efter träningspepp och motivation? Då är Linas träningsblogg rätt sida för dig! Här får du hennes egna tips på bra träning.

Läs Mer
7

Erik Wickström

Här får du de bästa tipsen på konditionsträning och har möjlighet till att boka privatlektioner.

Läs Mer
8

Adam Steen

Här kan du följa längdskidåkaren Adam Steens liv. Han delar med sig av sina erfarenheter som en välkänd längdskidåkare och skriver om sin vardag.

Läs Mer
9

Denice Moberg

Känd fitnessmodell och utbildad personlig tränare som bloggar om träning, hälsa och numera det nya mammalivet.

Läs Mer
10

PT Fia

Sofia Ståhl är utbildad certifierad kost- och träningskonsult, personlig tränare och kostrådgivare. Här kan ni följa hennes vardag och få träningstips.

Läs Mer